Andy Frasco (USA)

woensdag 15 november

De levende legende komt terug naar Apeldoorn! Sinds de eerste kennismaking met Andy Frasco tijdens een zomerse StadsOase in 2015 zijn wij fan van de Amerikaanse entertainer en zanger. Hierna volgde meer optredens in de popzaal, tijdens Koningsdag en zelfs in de Grote Kerk. Keer op keer ging het publiek met een overweldigend gevoel huiswaarts.

Andy Frasco rolde de muziekwereld hals over kop binnen: als fervent aanhanger van de Warped Tour, als werknemer bij labels en platenmaatschappijen en later zelf als gevierd artiest. Frasco staat bekend als een feestbeest pur sang, altijd zin om elke dag te laten uitmonden tot een gezellige chaos. Die snelle leefstijl van optreden en dromen najagen heeft een beperkte houdbaarheidsdatum, ondervond zelfs Frasco. Op zijn breekpunt ontdekte hij de poëzie, waarin hij zijn depressies en angsten kon blootleggen. Het luidde een nieuwe artistieke fase in voor Frasco: nog altijd zoekt hij onuitputtelijk het feestje op zonder zijn demonen te hoeven ontkennen.

Met een mix van country, punk, soul en funk zal deze geboren entertainer en manusje-van-alles onze popzaal in pure extase brengen op 15 november. Voor fans van: Will And The People, Nathaniel Rateliff, The Black Keys, JD McPherson.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 23,50
Vriend € 21,50

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

wo 15 november 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Woensdag 15 november

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement