Thirty Dancing

zaterdag 23 oktober

Uitverkocht

EIN-DE-LIJK! Meer dan een jaar moesten jullie erop wachten, maar dit najaar is Thirty Dancing weer terug in Apeldoorn! Op zaterdag 23 oktober is het leukste dertigersfeestje Thirty Dancing namelijk weer in GIGANT voor een legendarische avond! We dansen van 19:00 tot 00:00 en natuurlijk zijn er de heerlijke welkomstdrankjes, funky gadgets, leuke mensen en top DJ’s zoals je dat van ons gewend bent!

De ticketprijs is uiteraard inclusief garderobe, gebruik van toiletten, lekkere hapjes en feestelijke extra’s.

CORONAMAATREGELEN

Aangeschafte tickets voor de door de pandemie geannuleerde editie van Thirty Dancing zijn tijdens deze nieuwe editie gewoon geldig. Heb je vragen over je tickets? Stuur je vraag in een mailtje naar tickets@thirtydancing.nl.

Bij dit event mogen wij bezoekers ontvangen zonder dat de 1,5 meter-regel geldt. Daarbij zijn wij wel verplicht om te werken met een coronatoegangsbewijs. We vragen je om deze, samen met je ID, te tonen bij de ingang van GIGANT. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs is hier te vinden. Daarnaast geldt er een eindtijd van 00:00 ’s nachts. Daarom hebben wij er voor gekozen om de tijden van Thirty Dancing te vervroegen naar 19:00 – 00:00 uur!

Indien je niet onder bovenstaande voorwaarden GIGANT wilt bezoeken, is het natuurlijk mogelijk om je geld terug te krijgen. Stuur daarvoor een e-mail naar tickets@thirtydancing.nl.

Prijs

Normaal € 21,50

Tijden

za 23 oktober 19:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vandaag