Fix | 12 – 16 jaar

zaterdag 27 mei

Fix, het populaire feestje voor iedereen van 12 tot en met 16 jaar komt weer naar GIGANT! De tweede editie in Apeldoorn is gepland op zaterdag 27 mei 2023 met niemand minder dan Famke Louise. 

Famke Louise is een Nederlandse zangeres, rapper en vlogger, geboren op 9 december 1998 in Amsterdam. Ze werd bekend door haar vlogs op YouTube en Instagram, waar ze haar dagelijks leven en ervaringen deelde.  

In 2017 bracht Famke Louise haar eerste single “Op Me Monnie” uit, die meteen een hit werd in Nederland. Sindsdien heeft ze meerdere singles en albums uitgebracht, waaronder “Vroom” en “SLIDE”.  Naast haar muzikale carrière heeft Famke Louise ook deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder “Expeditie Robinson” en “Jachtseizoen”. 

Nadat Famke zwanger raakte koos zij ervoor om het artiesten leven even op een lager pitje te zetten. Famke maakt in 2023 haar comeback met de plaat: “In Het Donker”, en zit niet stil! In 2023 staan er meerdere grote muzikale samenwerkingen op de planning. Famke is 1 van “our ones to watch”! 

Tickets bestellen

Prijs

Early bird € 10,00
Voorverkoop € 12,50

Tijden

za 27 mei 20:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 27 mei
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement