Brainstorm Festival

De 16e editie van het Brainstorm Festival komt op 3 en 4 november 2023 naar GIGANT!

Combitickets koop je via onderstaande knop. Ben je nog geen 18 jaar, dan kun je een jongerenticket kopen tegen een gereduceerd tarief. Dagtickets zijn hier te koop: vrijdag 3 november en zaterdag 4 november.

Vrijdag 3 november:
XANDRIA (symphonic metal, DE)
+ meer bands tba

Zaterdag 4 november:
EXTOL (progressive death-metal, NO)
SERENITY (symphonic power-metal, AT)
+ meer bands tba

EXTOL is vastgelegd als headliner van het Brainstorm Festival, dat op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2023 wordt gehouden in GIGANT in Apeldoorn. Een unieke reünieshow, aangezien de Noorse band al jarenlang niet meer actief is. Van death-metal naar thrash-metal naar progressive metal: Extol deed het allemaal, en altijd goed. Voor de vele fans is deze exclusieve show dus een geweldige kans om hun muzikale helden nog eens live aan het werk te zien.

Ook de Duitse symphonic metalband XANDRIA is dit jaar van de partij. De band leverde onlangs het geweldige album ‘The Wonders Still Awaiting’ af. Met zangeres Ambre Vourvahis als nieuwe aanwinst achter de microfoon belooft dit een geweldige, bombastische symphonic metalshow te worden.

Uit Oostenrijk reist SERENITY af naar Apeldoorn. De band groeide in de afgelopen jaren uit tot één van de betere symphonic power-metal bands in Europa. De show is een uitgelezen kans om wat geschiedenisles bij te spijkeren: zanger Georg Neuhauser is in het dagelijks leven geschiedenisdocent en laat op het podium vervolgen tijden herleven.

Naast concerten in de popzaal is er een theaterzaal voor unplugged shows en interviews. Het festival biedt verder een expositie, een bier-proeverij en een kleine cd-markt aan, voor de ultieme festivalbeleving.

GIGANT tipt

Hele programma
Plan 75

Plan 75

ma 29 mei 14:00
Blue Jean

Blue Jean

ma 29 mei 16:10
IkToon | Jazzclub GIGANT: Pierre Courbois

IkToon | Jazzclub GIGANT: Pierre Courbois

zo 25 juni 15:00
Sparta

Sparta

do 15 juni 20:50
Tchaikovsky’s Wife

Tchaikovsky’s Wife

ma 29 mei 14:20

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement