Film & Educatie

Voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs en BSO’s zijn er diverse mogelijkheden om een film te komen bekijken in Gigant. U kunt hierbij denken aan een film uit ons reguliere programma, een film die aansluit bij een bepaald thema dat u op school of in de les behandeld maar ook een film naar keuze behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Ticketprijzen

Hieronder vindt u een overzicht van onze actuele filmticketprijzen.
Voor speciale vertoningen kan een andere ticketprijs gelden. Deze staat bij de betreffende filmvoorstelling vermeld op onze website. Prijzen voor concerten & theatervoorstellingen staan vermeld bij het betreffende event. Besteld u online een kaartje voor een voorstelling? Dan brengen wij hiervoor €1,20 transactiekosten per online bestelling in rekening.

FILMTICKETS
Normaal                           €9,00
Vriendenprijs                    €7,00
Voordeel met je biebpas    €8,00
Kinderen t/m 13 jaar          €5,00
CJP                                 €7,00
Cultuurkaart                      €5,50

(Gereduceerde filmtickets (uitgezonderd kinderen t/m 13 jaar) worden enkel verstrekt op vertoon van een geldige Gigant Vriendenpas, Bibliotheek pas, CJP of Cultuurkaart.)

Lees meer

Vacatures

Achter de schermen werken circa 15 medewerkers die de organisatie rondom optredens, voorstellingen en films verzorgen. Daarnaast werken er in het GIGANT Café zo'n 12 enthousiaste medewerkers om de horeca draaiende te houden.Onze circa 120 vrijwilligers zijn misschien wel de belangrijkste medewerkers.

GIGANT is voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers en met regelmaat naar stagiaires. Kijk verder om de huidige vacatures te bekijken.

Lees meer

ANBI

Vanaf 1 januari 2014 gelden er nieuwe voorwaarden voor een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Vanaf die datum moet een ANBI een aantal gegevens publiceren op een internetsite. Op deze pagina vindt u de vereiste informatie of een directe link naar de pagina waar betreffende gegevens staan.

Lees meer

Steun Gigant

Heeft u een groot Giganthart en wilt u op dit moment al meer voor ons betekenen? Het is mogelijk om een gift te doen, welke 100% ten goede zal komen aan het versterken van Gigant, zodat u en de rest van Apeldoorn kan blijven genieten van film en muziek.

Lees meer

Contactinformatie

Bezoekadres
Podium & Filmtheater Gigant
Nieuwstraat 377, 7311 BR Apeldoorn

Postadres
Podium & filmtheater Gigant
Postbus 367, 7300 AJ Apeldoorn

Tel. nummers & fax
Tel: 055 521 63 46
Fax: 055 578 87 97

Kaarten voor films kun je of telefonisch reserveren of reserveren met je persoonlijke account. Je kunt helaas niet via het contactformulier of via e-mail kaarten reserveren.

Via 'Lees meer' kom je bij ons contactformulier. Hiermee kun je met al je vragen bij ons terecht.

Lees meer

Openingstijden

Gigant Café/kassa
ma t/m do 17.00 - 00.00
vr 14.30 - 2.00
za 13.00 - 2.00
zo 13.00 - 0.00

Balie/kassa
ma t/m vr 9.00 - 22.00
za 9.00-18.00

De openingstijden kunnen afwijken op middagen dat er een activiteit is.

 

Bereikbaarheid Gigant kantoor
Gigant kantoor is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur.

Over Gigant

Al 40 jaar maakt Gigant onderdeel uit van het culturele leven in Apeldoorn en omgeving. Van een internationaal programma in een oud schoolgebouw (zo deden onder andere U2, UB40 en Nirvana de poptempel aan) én 2x per week een filmvertoning, groeit Gigant uit tot een volwaardig bedrijf. In 2008 verwelkomde Gigant ruim 62.000 bezoekers.

Lees meer

Vrienden van Gigant

Vrienden van Gigant

Vrienden van Gigant
Goede vrienden staan er nooit alleen voor en voelen zich met elkaar verbonden. Gigant en haar vrienden doen dit ook, ze steunen en verrijken elkaar. Als vriend schenkt u jaarlijks een bedrag aan Gigant, waarvoor u o.a. korting op het programma krijgt en altijd op de hoogte bent van filmvertoningen en concerten. Met uw inzet wordt het mogelijk voor Gigant om te bouwen aan een sterke toekomst en een inspirerend en veelzijdig programma. Er zijn drie soorten vriendschappen mogelijk. Zo kunt u zelf kiezen hoe u Gigant wilt steunen.

Lees meer

Ben jij zuinig op je oren?

Ben jij zuinig op je oren?

Podiumorganisaties en organisatoren van muziekevenementen slaan de handen ineen om gehoorbeschadiging tegen te gaan. Dit gaan zij doen door gehoorbescherming aan te bieden tijdens evenementen en concerten, daarnaast zijn er concrete afspraken over de geluidslimiet (103db).

Lees meer

Technische riders

Lees verder voor de technische riders van onze popzaal, theaterzaal en het café. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier via 'Contactinformatie' of bel naar 055-521 63 46.

Lees meer

Huisregels

Lees verder voor onze huisregels.

Lees meer

Privacy statement

Lees verder voor het privacy statement van Gigant.

Lees meer

Cookie Verklaring Gigant

Lees meer

Algemene voorwaarden toegangsbewijzen

Lees verder voor de algemene voorwaarden op het gebied van toegangsbewijzen.

Lees meer

X